Om oss

Välkommen till Expressbolaget Budservice. Vi är en erfaren aktör inom transportbranschen och anlitas av såväl privatpersoner som företag. Har du några frågor, kontakta oss så reder vi ut eventuella funderingar.

Historia - över 30 års erfarenhet

Expressbolaget Budservice i Helsingborg AB slog upp sina verksamhetsdörrar 1984 i orten Bjuv utanför Helsingborg, då under namnet Budservice. De två grundarna Jan och Gun Gustavsson insåg snart att företaget skulle komma att behöva expandera verksamheten till större lokaler. Av naturliga skäl gick flytten till det vackra Helsingborg där vi befinner oss än idag. 

Vi slog oss tidigt samman med Expressbolaget och bildade vårt nuvarande företagsnamn och varumärke Expressbolaget Budservice i Helsingborg AB. År 2008 lämnade makarna Gustavsson över rodret till sonen Kenneth Gustavsson som tillsammans med sin fru drev företaget fram till våren 2014 då Lummern Förvaltning AB gick in som huvudägare.

Anlitas av företag och privatpersoner

Våra kunder består idag av både privatpersoner och företag. Alla uppdrag välkomnas av oss, stora som små.

Fokus & engagemang

På Expressbolaget Budservice arbetar vi fokuserat i alla led: från vår alerta och vakna kundservice till våra erfarna chaufförer. Aldrig lämnar vi något åt slumpen, vi arbetar med hjärtat och visar alltid fullt engagemang. Idag är vi ett starkare och mer konsoliderat företag än någonsin. Vi ämnar att fortsätta vår starka expansion i skåneregionen genom att fortsätta att arbeta som vi alltid gjort, det vill säga mest största fokus på att göra våra tjänster bättre och se till att våra kunder får den bästa servicen och sin varor och paket leverade i tid.

Hör av dig till oss för tryggt och pålitligt alternativ inom transport och bud i Skåne. Vi hjälper dig.expande