Transportfirma

Expressbolaget Budservice är en transportfirma som levererar lokalt, regionalt och ut i Europa. Vi erbjuder kompletta lösningar med såväl dagliga budslingor som skräddarsydda expressleveranser. Du når oss via e-post eller telefon. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Välj rätt transportfirma

När ett tillverkningsföretags produktion och försäljning tar fart ökar ofta behovet av transport och logistik. Det handlar helt enkelt om att man måste kunna tillgodose alla de kunder som efterfrågar företagets produkter. Allra viktigast är att man måste kunna göra det i god tid. Valet av en pålitlig transportfirma är därför av stor vikt. Man måste kunna lita på att det företag man använder sig av har reguljära transporter inom landet och ut i Europa. Expressbolaget Budservice är ett företag som varit med länge i branschen. Vi är utan tvekan en tillförlitlig transportfirma inom de regioner vi är verksamma. Det tycker våra många kontrakterade och återkommande kunder – såväl företag som privatpersoner – som inte tycker att det finns något bättre alternativ än våra tjänster. Se till att du väljer rätt transportfirma genom att kontakta oss för heltäckande tjänster inom bud och transport i Sverige.

Transportfirma med garantier

Vi kan gå i god för att vi levererar effektivt och, det viktigaste av allt, i tid i alla lägen. Vi har en mycket eftertraktad tjänst där vi garanterar leverans inom 24 timmar. Tack vare vårt stora flöde av aktiva transport- och budbilar har vi chaufförer som jobbar dygnet runt. Därför kan vi garantera att din leverans alltid kommer i tid. Är du intresserad av direktleveranser så kan vi också ordna med det snabbt och flexibelt. Vi är en transportfirma med erfaren och utbildad personal.

Hör av dig till oss för mer information

Vår kundtjänst är bemannad med de trevligaste och kunnigaste medarbetarna som alltid ger dig rak kommunikation och snabb hjälp när du som mest behöver den. Hör gärna av dig till oss redan idag om du vill veta mer om våra tjänster och priser. Vi är ditt rätta val av transportfirma.