Våra tjänster

Expressbolaget Budservice tillhandahåller ett brett utbud av transporttjänster i Landskrona med omnejd. Vi kör över hela Skåne och resten av landet vid behov. Skräddarsy en lösning som passar dig eller skicka ditt gods längs någon av våra prisvärda slingor. Behöver du hjälp att planera transporten, kontakta oss så hjälper vi dig.

Ett av skånes äldsta transportföretag

Vi är ett av Skånes äldsta bud- och transportföretag som erbjudit tjänster inom vårt område i över 30 år. Vi täcker alla behov när det gäller bud och transport i Skåne och anlitas dessutom regelbundet av kunder från hela Sverige.

Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och i första hand erbjuder vi följande tjänster inom bud och transport:

  • Bohagsflyttningar
  • Företagsflytt
  • Kyl- och frystransporter
  • ADR (transporter av farligt gods)
  • Skräddarsydda lösningar, slingor och andra anpassade kontrakterade transporter

Övrigt

Vi jobbar ständigt med att förbättra både kundservice och tjänsteutbud. Efterfrågan på transportpersonal har visat sig vara extra stor de senaste åren. Mot denna bakgrund startade vi upp en division som sysslar med personaluthyrning av kompetenta och utbildade chaufförer. Vi har också en andrahandsmarknad på våra bud- och lastfordon där vi säljer alltifrån budbilar till större lastbilar.

Var finns vi?

Vårt arbetområde sträcker sig över hela Skåne. Vi finns i städer som Helsingborg, Malmö, Landskrona, Lund och Ängelholm. Vi får också in uppdrag från övriga landet som vi gärna tar oss an.

Vi står för trygghet och förtroende

Under de många år vi varit verksamma har vi fortsatt att arbeta enligt principerna kompetens, kvalitet och kundservice. Vår mål är att vara den transportfirma som våra kunder känner störst trygghet och förtroende med. Tack vare vår starka organisation kan vi garantera att våra kunders leveranser kommer fram i tid. Detta är trots allt det viktigaste för slutkunden.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om priser och utbud.